Vliegen

mainlogo

Sitno Forever Green

glue boards pict Lijmplaten voor Elektrische Vliegenvangers

De lijmplaten voor elektrische vliegenvangers bestrijken een zeer belangrijk segment van de producten van Sitno. Productie technologieën en innovatieve technische oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden om de lijmplaten te produceren voor elektrische vliegenvangers in meerdere verschillende afmetingen en soorten. Tevens kan uw bedrijfsnaam/logo worden afgedrukt op de lijmplaten.
Vliegen rollen 

Insecticide vrije Vliegen rollen zijn speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van vliegen in vee huizen, stallen en varkensstallen. De vliegen worden aangetrokken door het visuele effect (contrast), en komen vervolgens vast te zitten aan het lijm oppervlak. Dit product is er in verschillende afmetingen en is milieu vriendelijk. 

abi lapai
window fly product

Window Fly Traps

De Window Fly Traps lokken, vangen en houden vliegende insecten vast. Het is het ideale middel voor het vangen van insecten zonder het gebruik van insecticide. Deze lijm strips laten geen lijmresten achter op het raam en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit product zoals type, afmetingen en kleuren.

*informatie kunt u downloaden via de button downloads.