Mollen & woelratten

Rodenator

Het Rodenator bestrijdingsmiddelen systeem is het meest effectieve apparaat voor het bestrijden van wroetend ongedierte en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De Rodenator producten, ontworpen en vervaardigd door Meyer Industries in de verenigde Staten, zijn DE veilige en bewezen oplossingen voor ondergrondse plagen en worden wereldwijd verkocht.

Rodenator wordt toegepast in alle soorten van landbouw, veeteelt en voorkomende toepassingen voor de bescherming van dijken, gewassen, boomgaarden, wijngaarden, boederijen, golfbanen, etc.

Biologische telers hebben de prestaties van de Rodenator bestempeld als het enige effectieve apparaat dat verkrijgbaar is om de schade door ondergrondse dieren te beperken zonder het gebruik van vergif. De Rodenator is dus niet alleen economisch maar ook milieuvriendelijk.

Geduldig lokken, vangen of vergassen op de traditionele wijze is niet langer noodzakelijk. De Rodenator producten maken gebruik van een gekalibreerd mengsel van zuurstof en propaan dat zorgvuldig wordt geïnjecteerd in het tunnelnetwerk van het dier. Een ingebouwde, zelf regulerende ontsteking doet het gasmengsel ontploffen en creëert een ogenblikkelijke ondergrondse schokgolf dat het dier onmiddellijk doodt. Het beoogde dier is direct en op humane wijze bestreden, alsmede het tunnelnetwerk. Dit helpt tevens herbevolking voorkomen.
 

*informatie kunt u downloaden via de button downloads.